Start: Tiran
Finish: Tiran
Grade:
Mesatare
Price: 2500

Highlights:

Përshëndetje miq të Albania Alpine!
Të dielën me datën 7 Nentor do të ngjitemi ne majën e Bukanikut(Gjinar, Elbasan), në lartësinë 1831m mbi nivelin e detit. Ky aktivitet është i përshtatshëm për të gjithë përsonat me përgaditje mesatare fizike.
Përshkrimi i aktivitetit.
Nisja nga Tirana ditën e diel në orën 6:30nga pallati i sportit Asllan Rusi (Zogu i Zi). Udhëtimi me fugona zgjat rreth 2 orë deri në fshatin Gjinar ku do të fillojmë ngjitjen në këmbë. Ecja varion 6-7 orë bashkë me pushimet. Pas kthimit do të bëjmë një ndalesë në fshatin Gjinar dhe më pas kthimi për në Tiranë.
Çfarë duhet të kemi me vete:
- Veshje sportive, këpucë me qafa për ecje malore.
- Veshje rezervë për tu ndërruar.
- Ushqime energjike si fruta të thata, cokollata etj.
- Ujë ose lengje 1lt
Çmimi 1700 lek
Të përfshira :
Trasporti dhe Guida
Për info/detaje dhe rezervime ju lutemi kontaktoni në: +355 69 206 0120 / +355 68 205 8905
e-mail: info@albania-alpine-adventure.com